About me


Predestinat sau nu, soarta a facut sa ma nasc pe “23” si nu in alta zi. Si culmea… in luna iunie, care, pentru mine, inseamna 2*3. Jucatorul meu preferat de baschet, Michael Jordan, avea numarul 23. David Beckham a purtat numarul 23 la Real Madrid. Am numarul la masina cu 23 in el. Am visat de mic sa ma insor la 23. Ghinion. Probabil ca o sa ma insor la 32. (Edit: ma insor la 35! :)) )
Una peste alta o sa consider mereu ca nu am depasit varsta de 23 de ani, iar site-ul asta, Mr23 ma reprezinta. Si trebuie sa recunosc ca am asteptat cu nerabdare sa vad filmul “23” cu Jim Carrey.
Cred ca daca nu ma nasteam cu anumite probleme de sanatate, probabil ca n-as fi incercat zi de zi sa-mi depasesc limitele. Si unde era tentatia ce mai mare, daca nu in sport, sport ce mi-a fost si-mi este in continuare interzis? Si nu doar un sport, ci chiar mai multe in acelasi timp. Si, pentru ca nu poti sa faci doua lucruri la un anumit nivel in acelasi timp, dupa o accidentare la coloana, intr-o finala de campionat de fotbal, am renuntat la fotbal si am continuat cu baschetul, pana cand am reusit sa castig un titlu de campion pe capitala si un loc 3 pe tara in acel an. Baschetul nu mi se mai parea suficient si am inceput sa practic in paralel si arte martiale.
Artele martiale le-am descoperit la 13 ani, in clasa a 9-a, si la 17 ani mi-am deschis propria mea sala de arte martiale in cadrul Clubului de Arte Martiale Impression, continuand sa predau 12 ani, pana in 2009. Am renuntat la baschet pentru artele martiale, care-mi ocupau foarte mult timp si am reusit, in cei peste 16 ani de practicare a artelor martiale, sa adun multe medalii de aur, argint sau bronz, atat eu, cat si elevii mei. In 2001 am participat prima oara la un Campionat mondial de Ashihara (stilul practicat) si pentru ca nu am fost pregatit, in timpul unui meci m-am ales cu o coasta rupta si a trebuit sa abandonez campionatul. M-am incapatanat, am reluat antrenamentele si am revenit peste 4 ani, reusind obtinerea locului 5. Datorita faptului ca iubesc atat de mult artele martiale m-am decis sa creez un website, FIGHT, si in 2003 a aparut www.fight.ro, un website ce si-a dorit sustinerea si promovarea tuturor sporturilor de contact.

In 2007, datorita surorii mele care a dorit sa inceapa niste cursuri de dans, am descoperit si eu dansurile latino, respectiv bachata. Nu credeam ca dansul ma va atrage asa de mult, insa se pare ca am descoperit ceva ce-mi lipsea si am inceput sa urmez si cursuri de dans iar in 2008 am fost intrebat de viitoarea mea partenera, Simona, daca nu doresc sa ne antrenam impreuna si sa concuram la concursurile de salsa. Cateva luni mai tarziu, reuseam sa obtin impreuna cu Simona, un loc 3 la un concurs international in Bulgaria si mi-am dat seama atunci ca asta imi doresc sa fac din acel moment. Tot in 2008, a aparut scoala noastra de dans, Salsa Factory.
Un an mai tarziu am renuntat la sala de artele martiale si m-am dedicat cu totul dansului, reusind, in 2010 calificarea la Campionatul Mondial de Salsa din Puerto Rico si la Campionatul Mondial din San Diego.
In decembrie 2010 am reusit obtinerea locului 7 la Campionatul Mondial de Salsa si locul 5 la cel de Bachata, campionate desfasurate in San Diego, California.
Dansul nu face decat sa duca mai departe pasiunea mea pentru arta si sper s-o continui pana la adanci batraneti.

De mic am fost pasionat de arta, cochetand cu desenul, pictura si fotografia, iar cand am descoperit PC-ul, m-am axat pe concepte grafice si pe webdesign, lucrand ca freelancer aproximativ 6 ani.

Nu-mi plac complimentele, oamenii falsi, prefacutii si pupincuristii. Apreciez oamenii sinceri, cu o personalitate puternica si cu un caracter dominant, desi probabil ca acestia sunt pe cale de disparitie.
Sunt incapatanat, autodidact, perfectionist si, probabil, in ritmul asta, self-destructive.

Pe scurt, si alte lucruri despre mine:

(non) Culori Preferate: alb/negru

Cartea preferata: Invitatie la vals

Filmul preferat: A walk to remember

Melodia preferata: Here without you – 3 doors down

Luptatorul preferat: Jerome LeBanner

Dansatorul preferat: Oliver Pineda

Obsesie: 23

Share:

Leave a Reply